Dit ben ik

In het pittoreske dorp Panningen gemeente Peel en Maas, Limburg woon ik, Django Van den Beuken, 41 jaar. Ik woon hier samen met mijn partner en vijf kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik ga graag mountainbiken, wielrennen en boksen. Ook lees ik graag en vind ik ontspanning in het bouwen van Lego. Mijn belangrijkste persoonlijke eigenschappen zijn: enthousiast, goede commerciële en sociale vaardigheden, probleemoplossend, flexibel, sportief, zorgzaam en goed in netwerken.

Ik ben afgestudeerd als zelfstandig werkend kok en woonbegeleider/activiteitenbegeleider sociaal pedagogisch werker 4 en in Juni 2020 studeer ik af als HBO hulpverlener psychische ontwikkelingsstoornissen.
In mijn loopbaan heb ik diverse vakgebieden genoten, zoals de horeca en de bouw, maar steeds keerde ik terug naar de zorg. Ik maakte makkelijk sprongen in mijn loopbaan. Terugkijkend realiseer ik me dat ik altijd op zoek ben geweest naar waardering voor mijn intuïtieve natuurlijke kracht. Vooral door de bureaucratie, dus alle wetten en regels, miste ik deze waardering. Dit heeft mij doen beseffen dat ik sterk de behoefte heb om mijn eigen onderneming te starten. Vanuit een droom en mijn passie is de volgende Visie en Missie geboren.

Django Van den Beuken